maandag 25 november 2013

Doos voor mijn kleine wandplaten

Een tijdje geleden liet ik je hier zien hoe ik kleine wandplaten voor de maal- en deeltafels maakte. Zoals gewoonlijk maakte ik ook weer een doos om ze in op te bergen. Ik gebruik nogal vaak schoendozen, maar dit keer nam ik een doos uit de papierbak.

In het begin van het schooljaar wordt er altijd heel veel materiaal voor je klas geleverd. Dit zit soms in handige dozen. Andere collega's gooien die weg waarna ik ze weer uit de papierbak haal. Ze komen ooit wel eens van pas. De doosjes van bestekmapjes zijn dan ook heel erg handig voor wandplaten.

Ik schreef op de zijkant wat er in terug te vinden is en de bovenkant werd met een A4-blad beplakt. Zo hoef je niet elke keer in de doos te kijken om te zien wat er in zit. Als je ze in je kast op elkaar stapelt, zie je ook onmiddellijk welke doos de juiste is.Wil je hetzelfde voorblad voor je doos? Dan hoef je dat helemaal niet zelf te maken. Neem snel hier een kijkje!

Ik wens jullie allemaal een heel fijne werkweek!

3 opmerkingen:

 1. Ik kan geen mail versturen naar het mailadres hierop weergegeven. Hotmail zegt dat het mailadres niet correct is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel degelijk gietjescorner@hotmail.com (en niet gRietjescorner zoals sommigen denken). Lukt het dan? Anders mag je gerust een privé-bericht via mijn Facebookpagina sturen. Dan kan ik je verder helpen.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen