vrijdag 26 december 2014

Eindelijk een nieuw tabblad!

Wie een heel aandachtige lezer is, heeft het misschien gezien, maar ik denk dat het niet erg opvalt... Daarom wil ik het hier nog even bekend maken. Sinds vandaag staat er een nieuw tabblad online! Er was al een hele tijd sprake van, maar de publicatiedatum werd steeds uitgesteld.

Het tabblad Links heb ik aan mijn blogje toegevoegd omdat mijn rechterkolom - naar mijn aanvoelen - niet meer zo overzichtelijk was. Er stonden heel wat websites vermeld, maar de helft bekeek ik niet meer of had te veel met één interesse van mezelf te maken. Daarom plaats ik nu een tabblad met een mooie onderverdeling. Zo vind je niet alleen links in verband met het onderwijs, je kunt er ook van alles lezen over bakken, naaien, knutselen en zo meer.

Binnenkort zullen er ook nog een aantal tabbladen verhuizen naar mijn tweede blog Gietjes Weetjes. Zo wil ik data, info (voor kids), sport en uiteraard weetjes op mijn nieuwe stekje plaatsen.


Wens jij ook een linkje op mijn blog? Dan kan dat. Laat hieronder een reactie achter en dan bekijk ik met heel veel plezier jouw webstek!


Bron:
* http://standplaatsmexico.nl/?page_id=117

4 opmerkingen:

 1. Hoi hoi!
  Zou je een link van mijn blog kunnen plaatsen aub?
  http://dagmeester.wordpress.com
  Alvast bedankt!
  Groetjes
  Bram

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gedaan! Wil je in ruil gewoon even mijn pagina liken op FB (https://www.facebook.com/GietjesCorner) en die eventueel ergens delen op jouw muur? Bedankt!

   Verwijderen
  2. Hallo,
   Dank je voor alle leuke ideeën op je blog! Super :)
   Dit is mijn blog http://lisenicodeme.blogspot.be/. Neem gerust eens een kijkje.
   Lieve groetjes,
   Lise

   Verwijderen
  3. Er staat ook al een linkje in mijn lijst! Heel interessante ideeën trouwens, Lise. Ik hoop er in de toekomst nog een paar uit te werken voor mijn klas.

   Verwijderen