zondag 18 juni 2017

Op weg...

Wat was me dat voor een jaar? Ik dacht dat vorig schooljaar zwaar was geweest, maar dat was eigenlijk nog niet te vergelijken met dit jaar. Ik heb het hier helemaal niet over mijn schatten van leerlingen, wel over mijn persoonlijke situatie. Huilbuien, knopen in de maag, financiƫle kopzorgen, emotionele dipjes,... Ik zag ze allemaal met de regelmaat van de klok passeren. De handleiding om ze een voor een aan de kant te schuiven en mijn neus naar de toekomst te richten, heb ik eerlijk gezegd nog niet gevonden, maar ik ben op weg. En dat is al heel wat.

Om me op de toekomst te richten, heb ik ook mijn blogjes en jullie keihard nodig. Daarom wil ik de draad weer proberen op te pikken. Zonder eisen voor mezelf, zonder te hoge doelen of te strakke deadlines. Maar ik wil Gietjes Corner en mijn lezers de aandacht geven die ze verdienen. Ik hoop jullie aan mijn zijde te voelen, terwijl ik op weg ben. Of dat we misschien samen op weg kunnen. Naar een volgend schooljaar, naar een sterk begin, op een avontuurlijke en unieke reis. Tot gauw!

1 opmerking:

  1. https://jufwendyinwording.wordpress.com20 juni 2017 om 23:04

    Kop op! Na regen komt zonneschijn! :-) In naam van de kinderen, ouders, en je lezers een hele dikke dankje wel voor alles wat je doet & deelt. Dankzij jou kunnen kinderen over heel Vlaanderen en Brussel van mooi didactisch materiaal genieten!

    BeantwoordenVerwijderen