zondag 6 augustus 2023

Je moet gevonden worden!

 Bij ons op school is het verplicht om aan je deur kenbaar te maken welk leerjaar er in welk klaslokaal vertoeft. Iedereen mag dat eigenlijk op zijn eigen gekozen manier doen. Ik heb net iets meer mogelijkheden dan mijn collega's want ik zit in een container en ik heb zelfs twee ruimtes ter beschikking. Elk jaar opnieuw zorg ik voor nieuwe letters omdat ze door de zon nogal fel afkleuren. 











Ik print de letters op geel papier en knip ze netjes uit. Deze leg ik dan op een gekleurd blad om samen te lamineren. Op het einde van augustus worden de nieuwe bladen dan aan de containerdeur bevestigd. Om het geheel nog wat op te smukken, gebruik ik ook nog wat prenten van Geronimo. Dat zou eigenlijk beter (en netter) kunnen, maar aangezien ik in de loop van het schooljaar naar een nieuwbouw verhuis, zal ik dan wel weer even stilstaan bij mijn deurversiering. Voorlopig laat ik het nog even hierbij. Misschien is het ook een idee om de I wat smaller te maken, die ziet er me wat te dik uit in vergelijking met de rest van de letters.

Wil je zelf ook aan de slag met dit materiaal? Kijk dan hieronder.

Wil je de prenten liever zonder kleur (omdat je ze bijvoorbeeld in een ander kleur nodig hebt), stuur me dan een mailtje. Dan stuur ik je zo snel mogelijk de originele documenten door. Je kunt terecht op gietjescorner@hotmail.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...