dinsdag 7 maart 2017

Tafels extra oefenen

Op het einde van vorig jaar had ik het hier al eens over mijn mapje voor de tafels. Weet je niet meer waarover ik het heb? Klik dan snel eens op de volgende link: Mapje voor de tafels.

In dat mapje voorzag ik een schrift en twee omslagen. De omslagen waren al oké (de rode en de witte) en ook de tafelkaartjes deelde ik hier al eens. Het was echter ook het plan om af en toe blaadjes in dit schrift te laten plakken. Sommige kinderen oefenen wel in dat schriftje, maar anderen daarentegen komen daar helemaal niet toe. Blaadjes moet hen op weg helpen.

Voor elke tafel wil ik eigenlijk een paar blaadjes, maar zo ver ben ik nog niet. Ik maakte eerst een paar algemene en die deel ik uiteraard al heel graag met jullie.


Ik voorzag een blad voor de maaltafels, eentje voor de deeltafels en ook een voor beide.
Klik op onderstaande link als je de volgende blaadjes graag wil gebruiken!


2 opmerkingen:

  1. Ligt het aan mijn 'editie' van word, is mogelijk, maar als ik het bekijk is de opmaak niet 'goed'. Zo staat één geronimo op een volgende bladzijde en staan de opdrachten 'raar' gerangschikt...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, soms gebeurt dat wel eens. Ligt inderdaad aan de editie. Stuur mij gerust een mailtje naar gietjescorner@hotmail.com. Dan stuur ik de blaadjes zo snel mogelijk naar je toe!

      Verwijderen