woensdag 9 november 2016

Een originele controlekaart

Het is hier weer druk-druk-druk. Tijdens de week is er echt weinig tijd over om te bloggen, maar straks hebben we drie dagen weekend en dan zou ik weer het een en ander moeten kunnen klaar zetten. Want ik heb echt nog heel veel materiaal hoor voor jullie. En ik wil ook eens werk maken van mijn andere tabbladen. Doelen en ideeën genoeg dus, maar dat moet ik jullie niet meer vertellen wellicht :).

Maar zoals ik al zei, het is niet voor vandaag. Dat neemt niet weg dat ik niet snel nog iets 'kleins' kan delen. Waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat het volgende niet nuttig is. Integendeel. Het is niet van mijn hand, maar ik vind het hartstikke leuk én ik kreeg de toestemming om het hier te delen. Ik vertelde jullie al dat ik aan pacmanlezen doe en juf Bo bezorgde mij een hele creatieve controlekaart. Bedankt Bo om me dit door te sturen. Ik ben er zeker van dat de lezers van Gietjes Corner hier heel blij mee zijn!


Wil je ook gebruik maken van deze controlekaart? Klik dan snel op de volgende link.

Schrijf de nummers van de fiches in de spookjes en laat de kinderen de spookjes inkleuren!

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik maakte leesfiches voor het pacmanlezen (van 1 tot 28 momenteel). Schrijf die nummers in de spookjes en laat de kinderen het spookje kleuren als ze een fiche hebben gelezen. Zo hoef je niet elke fiche voor elk kind te voorzien en heb je snel een overzicht van welke fiche de kinderen wel of nog niet hebben gelezen.

   Verwijderen
  2. Hallo Gietje,

   Zou het mogelijk zijn om de leeskaarten voor he pacman-lezen te verkrijgen. Ik werk in type 3 en de kinderen zijn niet geïnteresseerd in het lezen. Jouw methode vind ik super en zou dit met hen eens willen uitproberen.
   lydietruant@gmail.com
   Alvast bedankt,
   Lydie

   Verwijderen