maandag 8 november 2021

Elke maand een nieuwe plaats met Social Shuffle

 Kennen jullie Social Shuffle al? Nee? Dan moet je toch even verder lezen. Vroeger dokterde ik zelf altijd een klasschikking uit. Welke vriendjes zet ik bij elkaar? Welke klasgenoten zitten best wat verder van elkaar? Wie zou kunnen samenwerken en waar is het risico op klinkende ruzie groter dan elders? Het was altijd serieus wikken en wegen en het zat me niet helemaal lekker dat ik alles in de hand had. Je ziet bepaalde combi's niet terwijl ze wel perfect kunnen werken en anderen geef je misschien een kans te veel. Een aantal jaren geleden ontdekte ik Social Shuffle en sindsdien zweer ik bij deze methode. Benieuwd? Surf dan zeker eens naar de volgende website: Social Shuffle.


Door de klas door elkaar te haspelen zonder invloed 'van bovenaf' zien de leerlingen dat alles eerlijk verloopt en ontdekken ze ook soms nieuwe vrienden. Ze leren elkaar beter kennen en op termijn worden er andere (en zelfs meer) vriendschappen gesmeed. Een echte win-winsituatie dus. 

In het begin van het schooljaar krijgt elke leerling een symbool. Ik koos deze niet zelf, ik gebruik die van op de site. Ik zette ze wel in een Word-bestand zodat je ze makkelijk kan downloaden.


Wil je de kaartjes graag gebruiken in jouw klas? Download ze dan hieronder.

Ik zet ze op verschillende manieren in. Ze hangen in de bank van de kinderen (met velcro) zodat ze weten welk symbool ze zijn, maar ik heb ook een potje met kaartjes om er bijvoorbeeld een aantal uit te trekken (of groepjes te maken) en ook een pot met een magneetserie. Dan kan ik ze ook makkelijk aan het bord hangen.


Wil je graag hetzelfde voorblad? Dan kan je ook dit downloaden.


Hoe het allemaal in z'n werk gaat om dan een nieuwe klasschikking te maken, zie je op de website of kan je allemaal nalezen in mijn draaiboek. Ik voegde zelfs een ZILL-doel toe :).



Wil je dit graag nog eens nalezen (of is het hierboven niet leesbaar), klik dan op onderstaande link.

Na het shuffelen van oktober tot en met mei pak ik het in juni toch nog even iets anders aan. Dan krijgen de leerlingen een briefje en mogen ze opschrijven bij wie ze het liefst zouden zitten. Voor één keer maak ik dan toch zelf een opstelling, maar naar de wensen van mijn kinderen. Wil je weten op welk briefje ik dat doe? Kijk dan hieronder.



Hopelijk hebben jullie ook hier weer iets aan.
Tot gauw!

5 opmerkingen:

  1. Ik heb geen woorden voor de geweldige winst die je me hebt geholpen om in slechts een week te verdienen met binaire optiestrategie. Het spijt me dat ik in het begin twijfelde, ik heb $ 200 geïnvesteerd en $ 2500 verdiend in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol is, kunt u contact met hem opnemen via e-mail: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp (+447883246472) Ik raad u aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag iedereen,
    Ik zal je een geheim vertellen om rijk te worden met bitcoin-investeringen "een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in zijn hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn & blijf worstelen, begin binnen 72 uur meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals ik. Beleggingsplannen zijn nu open met een minimale investering van $ 200, je kunt $ 2000 verdienen in 72 uur.

    Investeer $200 verdien $2.000
    Investeer $ 500 verdien $ 5.000
    Investeer $ 700 verdien $ 7.000
    Investeer $ 1.000 verdien $ 10.000
    Investeer $ 2.000 verdien $ 20.000
    Investeer $ 5.000 verdien $ 50.000
    Investeer $7.000 verdien $70.000

    Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu nog niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo allemaal, ik getuig van een goed bedrijf met een menselijk gevoel en een Godvrezend persoon, die ik afgelopen 2 weken op internet heb ontmoet geleden, ik was op zoek naar een particulier leningbedrijf waar ik een snelle lening van ongeveer 50.000,00 € kan krijgen. dus ik zag iemand getuigen voor een bedrijf die haar binnen 24 bankuren een lening van ongeveer 190.000,00 € gaf' Toen probeerde ik contact op te nemen met het bedrijf omdat ik niet in getuigenissen geloof, dus ik zei tegen mezelf, waarom probeer ik het niet eens om te zien of het bedrijf me uit mijn financiële probleem kan helpen, DON CASTRO LENING FINANCE en ze zeiden dat ik het formulier moest invullen dat naar mij was gestuurd, zodat het hen in staat zal stellen onmiddellijk door te gaan met de lening en dat deed ik en ik volg alle procedures die ze van mij vroegen bij het navragen van de lening. Tot mijn grootste verbazing werd de lening niet minder dan 24 uur naar mijn bankrekening overgemaakt. Ik weet niet wat voor soort financieel probleem u heeft of of u droomt van een eigen huis. Dit is het bedrijf dat uw droom waar kan maken, e-mail ze vandaag nog op (bil.ingolfs@gmail.com) en u zult gelukkig zijn zoals ik vandaag ben. Dank u allemaal, God zegene

    Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zit al een paar jaar in de helderziende industrie, maar dit werd niet weerspiegeld in het aantal klanten dat ik aantrok. Loan Services heeft me geholpen om 40.000 euro veilig te stellen om mijn bedrijf weer op de rit te krijgen. Nadat hij me had geholpen om de lening te krijgen, heb ik gebruik gemaakt van zijn marketingdiensten en nu zijn de zaken booming, neem contact op met dit leningbedrijf voor hulp, dit is daar e-mail via (servicepersoonlijke_aanbieding@aol.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...