zondag 21 november 2021

Nieuwe herhalingsbundel voor komende week

Het werd een productief weekendje. Zo productief dat ik even weer wat te veel mails verstuurde. Met als gevolg: een halt bij Hotmail. Vervelend is dat. Daarom kregen de lezers en abonnees die wekelijks een herhalingsbundel ontvangen nog niets. Het zal pas morgen jullie richting uitkomen want dan staat mijn teller weer op nul. Is dat aan de late kant, dan kun je hem hier ook al downloaden. Gewoon even klikken op de link onder de foto. Ik probeer nog zoveel mensen op deze manier te bereiken.




Voor de mensen die geen idee hebben waarover dit gaat, dan kijk je best eens even terug naar volgende post: Evolueren is Dagelijkse Kost en vice versa.
Het is nog altijd mogelijk om in te tekenen en elke week zo'n bundel toegestuurd te krijgen. Er zijn telkens zes herhalingsbladen vol afwisselende oefeningen. Laat hieronder een reactie achter of stuur een mailtje naar gietjescorner@hotmail.com.


19 opmerkingen:

  1. Hey
    ik ben ook geïnteresseerd. heidi.vandriessche@kbonet.be
    Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zeker ook geïnteresseerd. Bedankt om dit te delen! hilde.vanastele@mpipottelberg.be

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Interesse! Bedankt voor het delen. stephaniegeeraerts@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. kan ik me ergens abonneren op je nieuwsbrief? els.haers@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geïnteresseerd : sayshauny@gmail.com
    Alvast bedankt !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. amschockaert@hotmail.com
    Heel erg lief dat je dit wil delen. Super gedaan en toppie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw! Deze zou ik ook graag ontvangen! eynatten.linn@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ontvang graag wekelijks een bundeltje. Dank bij voorbaat: rosanne.galle@ksdh.be

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat je dit maakt! Alvast bedankt!Chantal.denhaan@spoutrecht.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat mooi materiaal!
    Ik heb interesse: lila@kabawano.be

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat fijn dat u dit maakt en met ons deelt! Bedankt alvast: camia00@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb geen woorden voor de geweldige winst die je me hebt geholpen om in slechts een week te verdienen met binaire optiestrategie. Het spijt me dat ik in het begin twijfelde, ik heb $ 200 geïnvesteerd en $ 2500 verdiend in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol is, kunt u contact met hem opnemen via e-mail: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp (+447883246472) Ik raad u aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Knap! Grote interesse: eline.hyde@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dag iedereen,
    Ik zal je een geheim vertellen om rijk te worden met bitcoin-investeringen "een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in zijn hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn & blijf worstelen, begin binnen 72 uur meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals ik. Beleggingsplannen zijn nu open met een minimale investering van $ 200, je kunt $ 2000 verdienen in 72 uur.

    Investeer $200 verdien $2.000
    Investeer $ 500 verdien $ 5.000
    Investeer $ 700 verdien $ 7.000
    Investeer $ 1.000 verdien $ 10.000
    Investeer $ 2.000 verdien $ 20.000
    Investeer $ 5.000 verdien $ 50.000
    Investeer $7.000 verdien $70.000

    Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu nog niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...