vrijdag 27 september 2024

Oude schrijfhuiswerken

 In augustus vertelde ik jullie hier over mijn nieuwe lading huiswerken voor schrift, maar er bestonden uiteraard ook oude exemplaren. Die zou ik hier niet meer delen, maar voor mensen die liever geen Geronimo op hun blaadjes zien, dan zijn deze misschien sneller inzetbaar. Daarbij komt nog dat er huiswerk voor links- en rechtshandigen is, wat ik wel heel nuttig vind. Dat miste ik nu eigenlijk nog bij de nieuwe huiswerken. Maar aangezien ik sinds september in het lerarenplatform sta en mijn vaste klas niet meer heb, heb ik mezelf de voorbije vakantie verboden om volledig nieuwe exemplaren te maken. Ik had anders nog werk genoeg, nietwaar :).

De huiswerken zien er als volgt uit en er is voor elke letter een linkse en rechtse versie. Als de leerlingen met hun linkerhand schrijven is het handig als de voorbeelden rechts op het blad staan. Zo kunnen ze naar het voorbeeld blijven kijken als ze aan het schrijven zijn.



Wil je graag al deze huiswerkjes downloaden, dan kan dat. 

Huiswerken hoofdletters - oude versie (links en rechts)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Oude schrijfhuiswerken

 In augustus vertelde ik jullie hier over mijn nieuwe lading huiswerken voor schrift , maar er bestonden uiteraard ook oude exemplaren. Die ...