zondag 11 mei 2014

Leesfiches AVI 1

Ik loop mezelf hier een heel klein beetje voorbij de laatste dagen... Terug voltijds aan de slag en hele drukke weekends. Daarom gisteren voor de tweede keer dit jaar niets kunnen posten. Op zich wel jammer, maar helemaal geen ramp. Vandaag gooi ik er snel iets van vroeger op. Ik beloof ook dat ik vanavond of ten laatste morgen alle mails van jullie beantwoord!

Vandaag heb ik het even over mijn leesfiches per AVI-niveau. Ik maakte deze fiches al een hele tijd geleden en wellicht zal ik ze binnenkort moeten aanpassen. Het zou immers kunnen dat we overstappen naar de nieuwe niveaus. Ik deel vandaag al de fiches rond AVI 1. Op elk blad staan een aantal woorden en ook een paar zinnen. Binnenkort deel ik ook de andere niveaus.


Wil je deze fiches graag gebruiken? Kijk dan snel hier.


Fijne Moederdag aan iedereen!

3 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Wat een leuk en mooi materiaal heb jij gemaakt. Ik wou eens een kijkje nemen naar jouw leesfiches, maar ik krijg ze niet gedownload... kan ik dit op een andere manier bekijken?
  Groetjes, Vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry voor mijn late antwoord! Nog steeds interesse? Laat dan hier je mailadres achter of stuur een mailtje naar gietjescorner@hotmail.com. Dan stuur ik de fiches zo snel mogelijk naar je toe!

   Verwijderen
 2. Heel mooi gemaakt! Ik zou ze ook wel kunnen gebruiken. Kan ik ze ergens downloaden? Of gaat het via mail? Dan stuur ik je wel een mailtje. Groetjes D.

  BeantwoordenVerwijderen