vrijdag 3 juli 2015

TO DO!

Ik was niet van plan om dit lijstje ooit op mijn blog te posten want ik vind hem nogal persoonlijk. Toch bleek er vraag naar te zijn waardoor ik hem vandaag alsnog graag met jullie deel. Ik zeg het, het is geen algemene lijst, het is wat IK wil doen in de komende vakantie. Volledig en allesomvattend is hij wellicht niet, maar ik vind het wel een handig ding. Uiteraard kun je hem makkelijk aanpassen aan jouw wensen. Alles staat zo goed en zo kwaad mogelijk alfabetisch gerangschikt en onderaan het document voorzie ik plaats voor 'Varia'. Ik raad je aan om de lijst af te drukken want ik maak er zelf ook een echt werkdocument van.

Een stukje zie je hier...De volledige lijst kun je hier downloaden!
En geen paniek: we hebben wel nog wat tijd :).

4 opmerkingen:

 1. Amaai 4 pagina's. Dat is nogal een lijst. Nu hoop ik voor u dat je niets bent vergeten. :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleine tip, ik vond onlangs op klascement een overzicht van alle leerplandoelen van de muzische domeinen per graad! ;-)
  Groetjes,
  Liesel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vroeg me af wat je doet met het volgende: ik zag dat je op de werkboeken de volgnummers al schrijft. Maar wat met kinderen die er op 1 september toch niet doorkomen ( die naar andere school gaan wegens verhuis of wat dan ook, maar die je niet op voorhand al wist ) Dan verandert je nummering toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad soms het geval. Daarom wacht ik met die nummers tot een paar dagen voor het nieuwe schooljaar. Als het dan nog het geval is dat er een leerling niet afkomt, dan laat ik dat nummer gewoon weg en gebruik ik dat boek het volgende jaar of geef ik het eventueel aan een nieuwe leerling die later toe komt.

   Verwijderen