donderdag 6 maart 2014

De Stoepa, een culinaire ontdekking in Brugge

Het is vakantie voor alle leerkrachten onder ons en dan is er even tijd om wat te ontspannen. Tijd maken voor vrienden of voor een goed boek moet dan ook zeker kunnen. Daar hoort uiteraard ook bij dat ik niet altijd thuis eet. Dinsdag werd het 'De Stoepa' in Brugge. Een aanrader voor iedereen. Ik kwam er al een paar keer en ik voel me er altijd meteen thuis. Het is er gezellig en de kaart weet je altijd te verrassen.'De Stoepa' bevindt zich niet ver van het station en is ook makkelijk bereikbaar vanuit het centrum. Van het Minnewater is het hooguit nog vijf minuutjes stappen.

In de winter kun je gezellig binnen zitten, lekker dicht bij de houtkachel in het midden van het vertrek. Met de eerste zonnestralen is het dan weer heerlijk vertoeven op het schitterende tuinterras.


Op de kaart vind je een paar klassiekers zoals een spaghetti bolognaise of een croque monsieur, maar je kunt ook nieuwe dingen proeven. Zo at ik dinsdag een tortilla met zalm, pesto, tomaat en mozarella. Ook de lasagne met lamsgehakt en aubergines is een aanrader.

Wil je nog wat meer informatie? Surf dan snel naar www.stoepa.be!


Bron foto's:
* http://www.horecagids.be/brasserie_de_stoepa_in_brugge_605.html

3 opmerkingen: