maandag 24 februari 2014

Een stemmig hoekje in de inkom

In het begin van 2014 werden de werkzaamheden op onze school aangevat. Er was al een tijdje sprake van, maar een goeie maand geleden gingen ze echt aan de slag. We mogen immers steeds meer kinderen verwelkomen op onze school waardoor we naar de toekomst toe klaslokalen te kort zullen komen. Dit probleem wordt nu opgelost door twee extra lokalen op de eerste verdieping te maken.

Sinds de werken kunnen we echter geen gebruik meer maken van onze normale ingang en moesten we de vergrendelde, oude deur van jaren geleden weer open maken. Achter de deur zit een kleine inkom verscholen wat tot voor kort dienst deed als materiaalhok. Nu moeten alle kinderen van de lagere school hierlangs om op de speelplaats te komen.

Een tijdje geleden poetsten we op zondag het hele lokaaltje en maakten we er een 'liefdevol' hokje van. Toen vergat ik er foto's van te nemen, maar aangezien Valentijn achter de rug is, kleedden we het vorige week weer helemaal anders aan. Samen met Majella (ja, inderdaad, van Made by Mazella) maakten we er een op-en-top-carnavalhoekje van. Met zelfgemaakte kledij, verkleedkledij, maskers, hoedjes, kleurrijke foto's, een leuk gedicht en opgehangen serpentines komt ieder kind nu vrolijk binnen. Of dat hopen we toch tenminste... :)

De foto's zijn niet schitterend, maar ik ben wel een klein beetje trots op ons werk. Majella en ik willen ons dan ook elke dag opnieuw inzetten om van onze school een levend en boeiend verhaal te maken :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten