donderdag 18 september 2014

Alweer een nieuw idee...

Alle leerkrachten onder ons kennen Pinterest intussen wel al. Ik mag er vooral niet te veel op surfen want anders word ik gek :). Toch kwam ik gisteren opnieuw iets tegen die me wel beviel. De volgende foto brengt me dus alweer op ideeen...



Daarom dat ik op zoek ging naar een sjabloon voor dit kader. Ik ben van plan om zelf zo'n 20 kaders te maken zodat ik de werkjes van de kinderen heel mooi kan uitstallen. In een kader ziet een tekening of een schilderij er altijd nog dat tikkeltje beter uit vind ik.

Met de volgende afbeelding ga ik morgen aan de slag. Wat vergroten op de kopiemachine, een sjabloon in karton maken en dan een voorbeeld maken.


Ik denk dat ik aan beide kanten een wasknijper ga bevestigen zodat ik ook 'platte' werkjes in de kaders kan ophangen. Al weet ik nog niet of je werkje dan heel dicht bij het zwarte kader hangt of dat er te veel ruimte tussen het kader en de tekening of het schilderij zit.

Het wordt dus wat uitzoeken, maar ik hou jullie zeker op de hoogte!


Bron:
* http://www.pinterest.com/pin/297378381616873798/
* http://www.knutselpagina.nl/index.php?page=toon&Action=Show&Taal=nl&KPID=1103

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...