Heel simpel, maar toch overheerlijk... daar ben ik nu echt fan van! Als je Jeroen Meus volledig wil volgen, klik dan op volgende link. Ik vereenvoudigde het recept wat.
Ingrediënten
* bladerdeeg* 125 gram boter op kamertemperatuur
* 125 gram zelfrijzende bloem
* 90 gram suiker
* 2 zakjes vanillesuiker
* 2 eieren
* 2 peren
Werkwijze
1. Neem een bakvorm en leg je bladerdeeg mét bakpapier erin.
2. Rol de boordjes van je bladerdeeg over zodat je een dikke korst bekomt. Je kunt de randen ook verwijderen, maar dan moet je dat misschien weggooien.
3. Schil 2 peren en snij ze in partjes (in vier of in acht).
3. Maak met de boter, de bloem, de eieren, de suiker en de vanillesuiker een smeuïg deeg. De boter hoef je niet te smelten
4. Giet het deeg over je bladerdeeg.
5. Leg de partjes geschilde peer op het deeg en duw ze er wat in.
Smakelijk!
Geniet van het einde van 2014 en het prille begin van 2015!
Lijkt me een heerlijk recept en niet al te moeilijk!
BeantwoordenVerwijderen