woensdag 2 april 2014

Bundel voor de paasvakantie!

Het is weer druk de laatste dagen. Naast het verbeteren van de toetsen, het maken van de rapporten en het voorbereiden van een vertrek van een leerlinge wil ik uiteraard ook een vakantiebundel produceren. Meestal gebruik ik daarvoor wel blaadjes van het net, maar ik moet zeggen dat er ook wel wat tijd in het zoeken naar die werkbladen kruipt.

Bon, we zijn er uiteindelijk in geslaagd om een aantal leuke blaadjes op een rij te zetten. Ik probeerde voor een goeie mix tussen spelletjes, rekenen, taal en schrijven te zorgen.Wil je deze bundel ook gebruiken? Kijk dan hier. De bronnen van alle blaadjes zie je hier.


Bronnen blaadjes:
·         http://tatagaelle.centerblog.net/30-rencontre-avec-geronimo-stilton
·         http://werkboekjes.yurls.net/nl/page/
·         www.aduis.com
·         www.maaltafels.be
·         www.lesidee123.nl

8 opmerkingen:

 1. Graag wens ik ook deze leuke vakantiebundels (herfst, Kerst en Pasen), groetjes Kim
  vanassche_kim1988@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Gietje

  Op 1 en 17 december heb ik een e-mail gestuurd in verband met de werkbundeltjes. Momenteel heb ik hier nog geen reactie op gekregen.
  Daarom probeer ik langs deze weg te vragen of je de vakantiebundels (herfst, Kerst en Pasen) naar mij kan doorsturen. (blijboomsara@gmail.com
  Groetjes
  Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry dat ik je zo lang liet wachten! Vanaf vandaag is deze bundel te downloaden, maar ik stuurde ze je alsnog via mail! Hopelijk ben je er toch nog blij mee!

   Verwijderen
 3. Dag Gietje,

  Zou je me deze paasbundel kunnen mailen, zodat mijn dochter een beetje kan oefenen tijdens de vakantie? (jilldebrabander@gmail.com)

  Mvg,
  Jill

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan ze hierboven makkelijk downloaden. Weet niet of dat gelukt is? Ik stuurde je ze ook nog eens via mail!

   Verwijderen
 4. Beste Griet,

  knap werk voor al je moeite om gevarieerde boekjes te maken. Bij de herfst- en kerstbundel kan je op een link klikken in jouw introtekstje. Kan je dat voor het paasboekje ook doen. Dat is makkelijker te downloaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen