woensdag 30 april 2014

Tafelkaartjes mét oplossing

Ik maakte een hele tijd terug al tafelkaartjes waarbij ik de uitkomst aan de achterkant van de tafel plakte. Je vindt ze hier terug als je nog niet eerder zag. Nu ik de tafels met de kinderen van het tweede aan het herhalen ben, merk ik echter dat er bepaalde kinderen met één welbepaalde oefening problemen hebben. Daarom dacht ik dat het misschien handig zou zijn om die tafel aan hun bank te bevestigen.

Gisteren ben ik dus aan de slag gegaan en maakte ik al kaartjes voor de tafel van twee. Ik baseerde mij op de kleine wandplaten die ik jullie hier liet zien.

Het is uiteraard de bedoeling om van elke maal- en deeltafel zo'n kaartjes te maken. Van het moment ze klaar zijn, laat ik hier zeker iets weten. Nu is alleen nog maar de maaltafel van twee te verkrijgen.

Aarzel dus niet als je deze kaartjes ook wil gebruiken kijk snel hier.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Gietje,

  Er zit een foutje op het bestand hierboven (tafel van 2 in pdf) als ik het goed zie.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie niet onmiddellijk een fout, maar misschien kijk ik erover. Het is wel zo dat de figuren wat rondspringen in Word. Beter om gewoon het document te downloaden. Indien het niet lukt, geef me een seintje. Dan stuur ik een mailtje met het document.

   Verwijderen