donderdag 15 november 2018

Vraagkaarten Robbe en Bas - deel 2

Ik hoef er vandaag niet veel woorden aan vuil te maken, ik wil gewoon de volgende 80 vragen rond Robbe en Bas op jullie loslaten! Weet je niet waarover ik het heb, kijk dan zeker eens op mijn tabblad 'lezen'.

Heel kort komt het hierop neer. Tijdens september, november, januari, maart en mei doen de kinderen in mijn klas aan dobbellezen. Hierbij lezen we op zes verschillende manieren. Eén manier ervan is met de strips van Robbe en Bas. Om niet alleen het technisch lezen, maar ook het begrijpend lezen te oefenen maakte ik per strip vier vraagkaarten.


Vorige week woensdag deelde ik de vragen van de eerste 20 strips, vandaag doe ik verder met strip 21 tot 40. Alles is makkelijk - via de onderstaande links - te downloaden.


Wil je meteen met alle 640 vraagkaarten aan de slag of ben je nog op zoek naar strips van Robbe en Bas? Laat hieronder dan een reactie achter of stuur zo snel mogelijk een mailtje naar gietjescorner@hotmail.com!

Nog een fijne donderdag!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...