dinsdag 10 september 2013

Geboortepot met verschillende mogelijkheden

Ik maakte een tijdje geleden een vlaggenlijn voor Leon, maar vorige week bedacht ik weer iets nieuws. Flockfolie en stof moesten er zeker aan te pas komen. Ik vind namelijk dat je daar een heel mooi resultaat mee kan bekomen. Dus dacht ik... en dacht ik... En verloor ik wel wat tijd... Ik werd wat 'stressy'... Maar dat komt ervan als je alles op het laatste moment nog moet bedenken.

Bon, ik kwam uiteindelijk bij volgend resultaat. Het is zo dat ik eigenlijk gewoon vaak op zoek ga naar een originele manier van het verpakken van geld. Bij deze attentie werkte ik met een glazen bokaal. Ik beplakte eerst het deksel, sneed dan een stuk stof de grootte van de pot, flockte de naam van de boreling in het midden en beplakte ik uiteindelijk de pot. In deze pot zat er nu geld, maar hij kan later uiteraard gebruikt worden voor andere doeleinden. Denk maar aan het verzamelen van eerste tandjes en leuke briefjes of misschien later wel van het bewaren van festivalbandjes.


Weet je nog niet helemaal hoe het moet met die flockfolie? Neem dan snel hier nog eens een kijkje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...