woensdag 25 december 2013

Flocken op karton naar het voorbeeld van Hilde@Home

Ik had weer wilde plannen... alweer... De ideeën waren er, maar de tijd eigenlijk niet (again). Daarom kon ik nog niet alles maken wat ik voor ogen had, maar ik heb nog anderhalve week vakantie waar ik echt resultaat wil halen. De stof ligt klaar, de ritsen, de 'vlieseline' en tal van naaiboeken. Straks nog snel even langs bij de Meky Shop (in Beerst, Diksmuide) en ik kan aan de slag.  Ik hou jullie op de hoogte!

Ik kon vandaag echter niet met lege handen toekomen en daarom gebruikte ik een ideetje van Hilde van Hilde@Home. Heb de nichtjes bij het uitpakken uitgelegd dat er nog pakjes volgen :). Ik bracht een tijdje geleden al notaboekjes van de Hema mee en ik flockte er hun naam op. De resultaten van Hilde zie je hier en die van mij hieronder.

Ik gebruikte flockfolie die straks ook bij de andere pakjes past want de stof ligt al klaar. Begin wel tijdig aan zo'n pakje want ik had toch wel een uurtje nodig om al die letters uit te knippen. Voor de rest lukt het dus heel erg goed op karton. Eerst krulde het boekje wat, maar dat kon je gemakkelijk terugplooien. Ik hoop dat de meiden er blij mee zijn!

Zalig kerstfeest iedereen!

1 opmerking:

  1. Leuk ... moet ik onthouden

    Steentje
    www.driecreatievebijtjes.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen