dinsdag 17 december 2013

Kerstbundel voor de komende vakantie

Zoals ik hier in oktober al zei, maak ik voor de vakantie altijd een bundel met wat extra oefeningen. De kinderen zijn helemaal niet verplicht om hierin te werken, maar sommige leerlingen vinden dat heel erg leuk. Ik geef ze mee en vraag ze terug na de vakantie. Zo kunnen de kinderen er later in de klas ook nog aan werken. Vroeger mochten ze de bundels thuis laten, maar dan werden sommige boekjes gekopieerd om daarna rechtstreeks in de vuilbak te verdwijnen. Dit is uiteraard niet de bedoeling!

Aangezien er al heel wat mooi en leuk materiaal op het net te vinden is, deed ik daaruit een greep om de volgende bundel samen te stellen. Hieronder zie je een overzicht van alle blaadjes. Wens je de bundel ook te gebruiken, aarzel dan niet en kijk snel hier.

De blaadjes steek ik na het afdrukken nog in een betere volgorde zodat de spelletjes niet allemaal achter elkaar zitten. De kaft kopieer ik ook op wit, dan kunnen de kinderen de tekening kleuren als ze dat wensen.










































Bronnen (ik probeerde zo volledig mogelijk te zijn!):
*http://www.knutselidee.nl/kleuren/seizoenen.htm

1 opmerking:

  1. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.Whatsapp:(+447883246472)
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...