dinsdag 28 april 2015

Gouden tip voor geldgewin!

Op heel wat scholen is het roeien met de riemen die je hebt. Wij organiseren ons jaarlijks schoolfeest om ons spaarpotje wat aan te dikken, maar ondanks onze grote opkomst, houden wij daar soms wat weinig aan over. Daarom werd er nagedacht over een nieuw projectje en we kwamen bij een sponsorboekje uit. Eigenlijk hebben heel wat zelfstandigen een band met de school en als die allemaal een centje geven in ruil voor wat reclame, dan kan dat een mooie euro opleveren.

Dit kan er dan als volgt uitzien...Voor de kleinste hokjes wordt er 20 euro betaald, voor het dubbele dan 40 euro,... Uiteraard betalen de adverteerders voor de eerste en laatste bladzijde iets meer. Het voordeel van dit systeem is dat je het boekje zo dik of zo dun kan maken als je wil. Het blad kan meegegeven worden met de kinderen, maar wij kiezen ervoor om het in heel de gemeente door de postbode te laten rondbrengen.

Als alle ouders én leerkrachten een inspanning leveren, kan dit boekje echt wel een aardig centje opbrengen! En bij het rondgaan geldt altijd: een nee heb je, een ja kun je krijgen :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten