maandag 28 september 2020

Voorblad huiswerkbundel en huiswerkjes september

De huiswerkmapjes puilen vaak uit en wegen te veel voor de kinderen. Daarom haal ik de blaadjes soms uit de mapjes. Vroeger was het idee om dat elke maand te doen, ik zou al blij zijn als het me een paar keer per jaar lukt. Zomaar meegeven naar huis is geen optie, dus maakte ik weer een voorblad. Op die manier niet ik alles vast in een boekje en kun je weer met een leeg mapje beginnen. 

Interesse in het voorblad? Het kan makkelijk aangepast worden aan jouw klasthema!

Voorblad huiswerkbundel


Maar misschien zijn jullie eerder op zoek naar nieuwe/vernieuwde huiswerkblaadjes. Ik maak er geregeld wel eens. Ik postte er hier al twee een paar weken terug, maar intussen zijn er nog een aantal bijgekomen. Onder andere deze van vandaag. Een huiswerk rond de klok en temperatuur. Ik baseerde mijn huiswerk op blaadjes van Klascement.


Wil je dit huiswerkje graag downloaden? Dan kan dat! Klik hieronder op de link.


Benieuwd naar de andere huiswerkjes van de maand september? Dan heb ik er een paar in de aanbieding. Stuur een mailtje naar gietjescorner@hotmail.com en ik stuur ze zo snel mogelijk naar je toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...