dinsdag 16 juni 2015

Toets spelling

Op onze school werken wij met de handleiding Kameleon en daarin is het eigenlijk de bedoeling om de cursorische periode te gebruiken als toets, maar dit doen wij al jaren niet meer. We gebruiken een aangepaste toets die wij zelf maakten.

Ik had het hier vroeger al eens over zo'n blad voor een toets spelling, maar toen postte ik geen link. Ik paste het blaadje nog wat aan en nu is het hieronder gratis te downloaden. Misschien was je nog op zoek naar zo'n blaadje en hoef je het niet meer zelf te maken. Altijd handig en drukke tijden :).

Het toetsenblad is immers los te maken van de handleiding en iedere klas inzetbaar. Zo is er plaats voorzien voor 20 woorden en 8 zinnen. Wij schrijven de lijnen voor de zinnen meestal niet vol. Ook is er plaats voorzien voor een besluit waarbij er opmerkingen geschreven kunnen worden. Daarop kun je dan je commentaar voor het rapport op baseren.




Kijk snel even hier als je wat tijd wil besparen en deze toets integraal wil gebruiken!

Bron:
* http://forum.libelle.nl/forum/cafe-spel/lijnen-en-kletsen-3/list_messages/53200/42

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...