dinsdag 22 oktober 2013

Een herfstbundel voor de komende vakantie

De vakantie staat alweer voor de deur. Na acht weken hard werken kunnen we straks even uitblazen (of misschien nog harder werken). Niet alleen de leerkrachten onder ons hebben uitzicht op vakantie, ook anderen zijn vaak thuis op 1 november. Een periode dus om samen te genieten met de familie of om iets leuks te doen.

Toch breekt er voor sommigen ook weer een tijd van verveling aan. Zeker voor de kids. Sommige kinderen weten helemaal niet wat te doen met dit miezerige weer en dan is het moeilijk om als babysit of ouder de jeugd bezig te houden.

Daarom maak ik voor mijn leerlingen altijd een vakantiebundel. Daar zitten niet alleen reken- en taaloefeningen, maar ook kleuractiviteiten en puzzels in. Het is zo dat de kinderen helemaal tot niets verplicht worden. Is er niets gemaakt, dan wordt deze bundel in de klas als extra inoefenmateriaal gebruikt. De kids kunnen er dus gewoon naar grijpen als ze zich vervelen of graag iets zouden kleuren of oefenen.

De bundel die ik maakte is voor het tweede leerjaar, maar is zeker ook aan te passen voor het eerste. Wil je ze graag thuis of in je klas gebruiken? Kijk dan snel hier.

Hieronder zie je het voorblad en de verschillende werkblaadjes.

Voor dit bundeltje maakte ik zelf blaadjes, maar ik gebruikte ook bestaand materiaal. Eerlijkheidshalve vermeld ik dus hieronder ook mijn bronnen!
http://mandalas.clubs.nl/foto/detail/5788792_herfst-mandalagif

9 opmerkingen:

 1. Hallo!

  Wat een leuke bundel! Zou u die kunnen doormailen?
  Stefanieke_s@hotmail.com

  Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of je de bundel nu al kreeg, maar vanaf vandaag is hij helemaal gratis hierboven te downloaden. Als ik je nog ergens mee kan helpen, dan hoor ik het graag!

   Verwijderen
 2. Is het mogelijk om me het bundeltje door te sturen? nelevanhoof@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gratis hierboven te downloaden vanaf vandaag! Ik had gehoopt om hem hier sneller te delen, maar de tijd ontbrak me!

   Verwijderen
 3. Super leuke bundel.
  Zou je hem ook naar mij willen mailen?
  Dankjewel!!
  lesley.verhaeven2@live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke bundel.
  Zou je hem ook naar mij willen mailen?
  Dankjewel!!
  lesley.verhaeven2@live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke bundel.
  Zou je hem ook naar mij willen mailen?
  Dankjewel!!
  lesley.verhaeven2@live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.Whatsapp:(+447883246472)
  E-mail: tdameritrade077@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Splitsen met speelkaarten

 In het eerste en tweede leerjaar is het splitsen tot 10 heel erg belangrijk. Deze leerstof hebben de kinderen doorheen hun hele loopbaan ei...