zondag 12 januari 2014

Site in de kijker: WORKSHEETFUN

Ik had het er al op het einde van het jaar over om toch nog enkele nieuwe rubrieken aan mijn blog toe te voegen. Zo had ik het een paar dagen terug over een vakantiehuis en zo wil ik ook tweemaandelijks een site in de kijker zetten. Dit deed ik eerder al met de rekensites Somprint en Klokrekenen, de speelgoedwebshop Jutepaardje, de cursussite NHA, de blog van Made by Mazella en Klascement, dé onderwijssite bij uitstek. Er zijn echter nog een aantal pareltjes op het net te vinden. Het is niet altijd evident die op te sporen, maar dankzij Pinterest ging er toch weer een nieuwe wereld voor mij open.

Zo kwam ik ook op Worksheetfun. Een site waar je heel wat verschillende werkbladen vindt en dit voor zowel de kleuterschool als het lager. Het is zo dat ik de blaadjes niet integraal zou gebruiken want er staan niet zo veel oefeningen op één blad en alles is in het Engels. Toch vind ik ze een goeie insteek voor mijn eigen werkbladen. Er staan soms mooie tekeningen op en je krijgt soms een nieuw idee voor een eigen uitwerking.

Hieronder zie je enkele voorbeelden:










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...