maandag 24 februari 2020

Leesfiches niveau E3

Ik vertelde jullie vorige week zaterdag al over mijn leesfiches. Kijk zeker eens terug als je deze aflevering op Gietjes Corner hebt gemist: Leesfiches voor AVI Start en AVI M3.

In de voorbije jaren verzamelde ik heel wat oud en nieuw materiaal, maar ik vind het vooral fijn om dat naar mijn eigen hand te zetten. Daarom ontwerp ik zelf, maar giet ik ook bestaande dingen in een nieuwe lay-out of geef ik het materiaal een modern jasje. Niet alles is dus spiksplinternieuw, maar het wordt steeds geoptimaliseerd. Zo ben ik stelselmatig al mijn leesfiches aan het doornemen en die laat ik nu beetje bij beetje op jullie los. Vandaag heb ik er een vijftigtal klaar, allemaal niveau E3.


Wil je er zelf mee aan de slag? Dan kan dat! Download ze via onderstaande link.


Wil je de andere meteen ook kunnen gebruiken? Dan kan dat! Stuur een mailtje naar gietjescorner@hotmail.com en voor een vrijwillige bijdrage krijg je alle fiches die ik voor elk niveau heb gemaakt zo snel mogelijk toegestuurd!

Nog een fijne vakantie iedereen!

2 opmerkingen:

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...