zaterdag 20 juli 2024

Een GIVEAWAY met themaplaten!

 Aangezien ik volgend schooljaar andere oorden opzoek en dus geen les meer zal geven in de plaatselijke basisschool, moet ik mijn klas leeghalen. Ik kan je verzekeren dat er de voorbije weken al enige uurtjes werden verhuisd. Alweer want ik trok in de krokusvakantie van mijn containers naar een volledig nieuwe klas. Daar amper geïnstalleerd, mag ik nu weer alles verzamelen en terug naar huis brengen. Het zorgt af en toe toch voor een tikkeltje onrust want zoveel lege kasten heb ik hier nu ook weer niet, integendeel. Vandaar dat ik alles ben beginnen sorteren in bakken. Doorzichtig en duur, maar makkelijk stapelbaar en ordelijk als je het mij vraagt :). Het is tijd voor wat orde in de wanorde!

Alles wat ik tegenkom, probeer ik op Gietjes Corner te delen en vandaag zijn dat mijn themaplaten. Sommige mensen kennen die al, anderen misschien nog niet. Ze zien er als volgt uit...




De eerste versie was zwart-wit, maar ik kleurde ze later ook in. Toen ik nog veel plaats in de gang had, gebruikte ik ze groot (A4), maar in mijn container moest alles aan de muren worden opgehangen waardoor ik ze ook in A6-formaat had. Nu merk ik echter dat ik misschien wel te veel reeksen heb. Het wordt tijd om niet meer alles bij te houden.

Vandaar dat ik een reeks van 23 gekleurde themaplaten op A4 wil wegschenken! Ik ging dit gratis en voor niks doen, maar toen ik gisteren weer voor 80 euro bakken kocht en de voorbije dagen uren achter mijn computer heb doorgebracht (om mails te beantwoorden, artikels voor mijn blog te schrijven, materiaal te finetunen,...) heb ik besloten om het anders te doen. Wil je graag meedoen met deze giveaway, dan vraag ik je om een vrijwillige bijdrage te storten. Per halve euro krijg je een kans om mee te dingen voor de themaplaten. Alle namen die tegen zondag 28 juli iets hebben gestort op BE57 0013 5917 7235 verdwijnen in een pot en ik maak op maandag 29 juli 2024 de winnaar via mijn Facebookpagina bekend.

















Heel benieuwd naar alle geïnteresseerden :). Succes en tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Er mag ook wel eens gekleurd worden!

Het woord keuzemuur  liet ik deze zomer hier en daar al eens vallen. Dat is eigenlijk mijn eigen uitgewerkte kieskast. Wil je alle artikels ...