vrijdag 15 november 2013

Snel en goedkoop!

De printer draait hier soms wel wat overuren. Op school kunnen we ook afdrukken, maar als ik dan iets gemaakt heb, zie ik graag onmiddellijk het resultaat. Het is me te vaak overkomen dat ik 's morgens op school toekwam en dat alles in mijn document plots op een andere plaats stond. Om zo'n toeren te vermijden, print ik thuis dus vaak wat af. Tot ik plots weer geen mooie kleuren meer zie... Dan moet ik weer plannen wanneer ik om die verdomde inkt kan.

De laatste keer dat ik er kocht, moest ik meer dan 100 euro voor zwart en kleur betalen. Dat vond ik er eerlijk gezegd wat over. Daarom ging ik een tijdje geleden op zoek naar een goedkoper alternatief. Ik kwam uit bij 123inkt. Ik ben geen shopper waardoor ik eigenlijk wel van dat bestellen via het net hou. Al weet je natuurlijk nooit of je een kat in een zak koopt of niet. Bij 123inkt was dit echter helemaal het geval niet. Het bedrijf heeft een goeie reputatie en je hebt je inkt echt razendsnel in de bus. Ik bestelde om 20 uur en de volgende morgen kwam er al iemand langs met een pakketje. Als nieuwe klant kreeg ik er trouwens ook nog twee balpennen en een kaartspel bij. Een echte aanrader dus!




Bronnen:

2 opmerkingen:

  1. merci om dit te delen... ik noteer het adres!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Intussen al een aantal keer besteld. Heel snelle levering en goeie inktpatronen!

      Verwijderen

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...